> <

Voeten op tafel

Als directeur, ondernemer of leidinggevende van een drukke afdeling loop je het risico dat je wordt geleefd door je omgeving. De agenda loopt vol, de mailbox loopt over en je bent druk met het blussen van brandjes.
Om het tij te keren, is het nodig tijd voor jezelf in de agenda vrij te ruimen. Op regelmatige tijdstippen moet je uit de waan van de dag stappen, de telefoon uitzetten en letterlijk afstand nemen van je werk. Op een rij te zetten: wat is belangrijk, wat is ballast? Zo kun je je koers uitzetten en planmatig werken aan het realiseren van je doelen.

> Download het informatieblad

Home > Leiderschap > Jaarprogramma Voeten op tafel

Jaarprogramma Voeten op tafel

‘Voeten op tafel’ biedt leidinggevenden, ondernemers en specialisten de gelegenheid op gezette tijden uit de drukke routine stappen en met afstand naar doelen en prioriteiten te kijken. Dat zorgt voor rust, overzicht én persoonlijke groei. >>

Tijdens het jaarprogramma werk je maandelijks in intensieve, individuele coachsessies aan vraagstukken binnen je afdeling of organisatie en aan je strategie voor de toekomst.


Wat levert dit op?

• Structuur door op vaste tijden met een sparring partner bij je werk stil te staan
• Overzicht over de lopende zaken en duidelijke prioriteiten voor jezelf en je team
• Controle over je agenda en rust in je hoofd
• Heldere boodschappen en betere communicatie met klanten en collega’s
• Tijd om met strategie- en organisatieontwikkeling bezig te zijn
• Tijd voor kwalitatief contact en coaching van directe medewerkers, en:

• Voldoening in het stellen én bereiken van uitdagende persoonlijke doelstellingen.


Opbouw van het programma

• Kick-off-sessie: dit intake- en coachgesprek geeft je een vliegende start. Op basis van je huidige situatie bepalen we de kernthema’s voor het jaarprogramma. Je formuleert ambitieuze ontwikkel-doelstellingen en gaat hiermee onmiddellijk aan de slag.
• 8 individuele coachsessies van 2 uur verdeeld over het jaar
• 2 VIP-middagen: dit zijn bijzondere en exclusieve sessies van een dagdeel, waarin je de kans krijgt een doorbraak te bereiken in een bepaald ontwikkelthema, door coaching op een speciale locatie, onder speciale begeleiding of met een specifieke begeleidingstechniek.


Denk aan stem- en acteertraining om soepel te presenteren, wandelcoaching, of een andere op maat gesneden methodiek waarmee je je ‘comfort zone’ flink oprekt!
• Gedurende het jaar krijg je begeleidings-materiaal aangereikt dat past bij je ontwikkelthema’s, zoals reflectieopdrachten, relevante artikelen, boeken, films et cetera.

• Daarnaast mag je 10 tussentijdse skype-coachsessies van 30 minuten inplannen om de voortgang te toetsen en actuele zaken te bespreken.


Praktische informatie

De coachsessies worden voor heel het jaar vooruit gepland. Ze vinden plaats op het kantoor van Senda bij bedrijvencentrum ©-mill in Heerlen of op een andere locatie die we in overleg bepalen. De invulling en locatie van de VIP-middagen is afhankelijk van de gekozen ontwikkelthema’s.

Investering

De investering voor het jaarprogramma ‘Voeten op tafel’ bedraagt € 3.497,- exclusief btw. Het is mogelijk in termijnen te betalen. Bij betaling in één keer geldt een korting van € 150,- exclusief btw.


Dat wil ik!

Ben je geïnteresseerd in het jaarabonnement ‘Voeten op tafel’ of wil je graag meer informatie? Neem contact op met Olga Teunis via telefoonnummer 0654-984372 of via olga@sendaloopbaancoaching.nl.