> <

Praatpaalsessie

Heb je als manager, projectmanager, adviseur of ondernemer te maken met een complexe situatie of een probleem, maar kom je er door de dagelijkse drukte niet toe je gedachten eens goed op een rij te zetten? Boek je daardoor weinig vooruitgang, heb je de aanpak niet helder of kun je je team niet optimaal aansturen? Dan is een praatpaalsessie ideaal.

> Download het informatieblad

Home > Leiderschap > Praatpaalsessie

Praatpaal

Praatpaalsessie

Een intensief coachgesprek van maximaal 2,5 uur waarin je al je impliciete kennis mobiliseert en een doorbraak bereikt in een complex probleem of een slepende zaak. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten, met een plan én met de motivatie om dit in praktijk te brengen. >>

Wat is het?

Een praatpaalsessie is een intensief gesprek van maximaal 2,5 uur waarin je de rust vindt om je vraagstuk eens goed onder de loep te nemen.


 

Je krijgt in beeld wat er echt aan de hand is, welke factoren onder het wateroppervlak een rol spelen en wat de kansen, knelpunten en prioriteiten zijn.

Mijn rol is die van onafhankelijke sparring partner. Ik luister, stel vragen, geef terug wat mij opvalt en daag je uit de zaak eens van een heel andere kant te bekijken. Vanzelfsprekend onderzoeken we ook wat jouw positie is en waar je invloed ligt.

Zo boek je veel resultaat in zeer korte tijd: je krijgt overzicht op de situatie, bepaalt je aanpak en weet welke concrete stappen je diezelfde dag nog kunt zetten.


Praktische informatie

De praatpaalsessie vindt plaats op het kantoor van Senda bij bedrijvencentrum ©-mill in Heerlen of op een andere locatie die we in overleg bepalen. Het is ook mogelijk deel te nemen met twee of maximaal drie personen om een gezamenlijke aanpak te bedenken of een lastige kwestie voor te bereiden.

Investering

Het zakelijk tarief voor een praatpaalsessie bedraagt €295,- exclusief btw. Wil je op eigen titel gebruik maken van deze dienst, dan geldt een speciaal particulier tarief van €245,- inclusief btw.


Dat wil ik !

Wil je een afspraak maken voor een praatpaalsessie, neem dan contact op met Olga Teunis via telefoonnummer 0654-984372 of via olga.teunis@senda.nu.


In een van onze teams rommelde het flink, met een negatief effect op de sfeer en de resultaten. Mijn collega-manager en ik hadden hierover een vergadering belegd, maar we wisten niet goed hoe we het moesten aanvliegen.
Na de sessie met Olga wisten we onze insteek en de rolverdeling. Dat gaf houvast. Het was een spannende vergadering, maar het is gelukt het team weer op het juiste spoor te brengen.