Werkwijze

De coachgesprekken zijn steeds afgestemd op jouw persoon en je situatie. Op actieve, nieuwsgierige en soms ook confronterende wijze gaan we aan de slag met je vragen en doelen. Ik daag je uit om te achterhalen welk gedrag en welke opvattingen je belemmeren, zodat je die kunt aanpakken.

Onze dialoog vormt de basis van de coachsessies. Daarnaast zet ik werkvormen in als NLP-technieken, biografisch werk, creatieve oefeningen, spelvormen, systemisch werk, Logosynthese et cetera. Want hoofd, handen en hart geven allemaal eigen aanwijzingen voor je optimale balans.

Draait het loopbaantraject om het bereiken van een nieuwe baan, dan besteden we veel aandacht aan netwerken en het ontwikkelen van een eigen netwerkstijl.

Van werk naar werk – maatwerk

Loopbaantraject op maat voor medewerkers die weten dat hun toekomst niet bij de huidige werkgever ligt. Het biedt begeleiding bij het vinden van nieuw werk, van het bepalen van de startsituatie tot en met het bemachtigen van nieuw werk. >> lees meer


Register Loopbaanprofessional, NOLOC erkend
Als Noloc erkend en CMI gecertificeerd Register Loopbaanprofessional verbind ik mij aan de ethische code, het klachtenreglement en de kwaliteits- en bijscholingseisen van het Career Management Institute en Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaan-professionals.

Ervaringsverhaal: Over de baan die er tóch was

12oktober

Anne-Marie is een 50-jarige manager bij een gezondheidszorginstelling. Met haar kordate houding en stralende lach heeft zij mij bij de eerste handdruk al voor zich gewonnen. Zij heeft een turbulent jaar achter de rug… >> → lees meer