UPDATE: Aanmelden voor het Ontwikkeladvies is helaas niet meer mogelijk.

Vanaf 1 december 2020 is het mogelijk een aanvraag in te dienen voor een kosteloos Ontwikkeladvies bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur.

Het Ontwikkeladvies kun je zien als een ‘loopbaan-APK’, waarin je op een rij zet waar je op werkgebied staat en wat je kunt doen om in de toekomst op een gezonde en prettige manier te kunnen werken.

Het Ontwikkeladvies bestaat uit 4 uur individuele begeleiding en een online arbeidsmarktscan. De kosten worden vergoed vanuit een tijdelijke subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Iedereen tussen 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd met een band met de Nederlandse arbeidsmarkt komt in aanmerking voor de subsidie. De registratie en administratie verloopt via de loopbaanadviseur.

Er is ruimte voor 55.000 Ontwikkeladviezen. De gesprekken dienen plaats te vinden in de periode tussen 1 december 2020 en 30 september 2021. De aanvraag kan het best zo snel mogelijk na 1 december worden gedaan.

Wil je je bij mij aanmelden voor een Ontwikkeladvies, of wil je meer informatie? Neem dan contact op via 06 54 98 43 72 (laat eventueel een bericht en telefoonnummer achter) of via olga@sendaloopbaancoaching.nl.

Meer informatie over het Ontwikkeladvies vind je op www.noloc.nl/ontwikkeladvies.

UPDATE:
Op 1 december liep het landelijk enorm storm met de aanmeldingen voor het Ontwikkeladvies. Als gevolg waren alle 55.000 Ontwikkeladviezen al binnen 24 uur geregistreerd. Het is dus op dit moment helaas niet meer mogelijk om aan te melden.

Hopelijk biedt de overheid in 2021 nogmaals de mogelijkheid om een Ontwikkeladvies aan te vragen. Neem regelmatig een kijkje op de webpagina www.noloc.nl/ontwikkeladvies in de gaten!