Op 11 januari vindt van 15.00 tot 20.00 uur Logosynthesis Day 2023 plaats, een gratis online evenement met presentaties en workshops om kennis te maken met deze benadering voor ontwikkeling en begeleiding. Zelf verzorg ik van 16.00 – 16.45 uur een geleide groepsoefening in de Inspire Leadership track. Schrijf je gratis in via: https://logosynthesis.day

Er hebben zich al 180 deelnemers ingeschreven voor deze dag vol inspiratie voor zelfcoaching, therapie en coaching. Verschillende auteurs stellen hun boeken voor. Ook is er van 19.30 – 20.00 uur een Nederlandstalige break-out room om elkaar informeel te ontmoeten en vragen te stellen.

LOGOSYNTHESIS DAY 2023
Datum en tijd: 11 januari 2023 van 15.00 – 20.00 uur
Meer informatie en gratis inschrijven: https://logosynthesis.day
Locatie: online via Zoom
Doelgroep: therapeuten, counselors, coaches en andere professionals in begeleidende beroepen. Deelname staat open voor iedereen die geïnteresseerd is en meer wil weten over dit model.
Werktaal: Engels
Kosten: inschrijving is gratis. Je ontvangt een uitnodiging om een vrijwillige donatie te doen aan het LIA fonds dat Logosynthese opleidingen in ontwikkelingslanden mogelijk maakt.

Sprekers zijn:
Willem Lammers, de ontdekker en ontwikkelaar van Logosynthese
en daarnaast Suzanne Von Blumenthal, Shanda Woodin, Lori Hops, Tina Boncina, Franziska Brandt-Biesler, Regina Thiergardt, Pamela Burkhalter, Cathy Caswell, Alan Rojas Yacolca, Weiss Myriam Nordemann, Philip Isler, Karsten Blauel, Mathias Egger, Heather Day, Fabio Pierotti
en uit Nederland Astrid Klein Lankhorst, Jannie Douma en Olga Teunis.