Op vrijdagmiddag 23 mei 2014 verzorg ik in Weert een workshop over Logosynthese. De bijeenkomst biedt zowel geïnteresseerden als professionals op het vlak van begeleiding de mogelijkheid kennis te maken met deze methode voor persoonlijke ontwikkeling.

Logosynthese wordt ingezet in coaching, counseling en psychotherapie, maar is ook heel geschikt als model voor zelf-coaching. Het kan worden toegepast op een breed scala aan thema’s en blokkades.

Vrije of gebonden energie

Het uitgangspunt van het model is: alles is energie. Energie kan stromen of vastzitten. Waar energie vastzit die eigenlijk zou moeten stromen, ontstaat menselijk lijden. Door het uitspreken van bepaalde zinnen kunnen wij ‘bevroren’ energie weer vrijmaken, zodat deze beschikbaar komt voor onze levensdoelen.

Programma

Tijdens de bijeenkomst zal ik iets vertellen over de uitgangspunten van Logosynthese, bied ik deelnemers een praktijkervaring en is er gelegenheid voor vragen en discussie. Ook zal ik informatie geven over scholingsmogelijkheden, als geïnteresseerde of als professional.

Aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 23 mei van 13.30 – 17.00 uur.
Locatie: Praktijk van Pentacoaching, Boshoverbeek 46, 6006 LP Weert.
De kosten bedragen 30,- euro.
Aanmelden via een mailbericht aan Elly Boer.