Begin februari volgde ik een verdiepingsmodule in Logosynthese. Weer was ik geraakt door de elegantie en eenvoud van deze aanpak, waarmee blokkades uit het heden en wonden uit het verleden op milde wijze geheeld worden. Dat geeft duidelijkheid over je huidige situatie én het zorgt dat je met open blik naar de toekomst kijkt.

De methode is heel geschikt voor thema’s waar je met logica niet echt vat op krijgt. Zelf merk ik dat regelmatig toepassen van Logosynthese me een bepaalde kalmte geeft en dat ik – een notoire lichte slaper – veel dieper slaap.

Wat houdt het in? Kort door de bocht gesproken: je brengt je energiesysteem op orde door blokkades op te sporen en bepaalde zinnen uit te spreken. Zo kom je weer in contact met wie je in essentie bent.

Logosynthese is bij uitstek iets om te ervaren, maar wil je er iets over lezen, kijk dan eens op de website of lees dit e-boek.

Ben je benieuwd of ik met deze methode iets voor je kan betekenen? Bel me op 0654-984372 of stuur me een mail.